Szórakozás

Szorcsik Viki: A fülemben elmozdult egy kristály, teljesen odalett az egyensúlyérzékem

tv2
tv2
Az ajtófélfa lefejelése okozott nála problémát.

Szorcsik Viki a Borsnak adott rövid interjút, melyben elárulta, nemrég kórházban töltötte az éjszakát. A lap kérdésére elmondta, az egyensúlyérzékével lettek problémák, miután lefejelte az ajtófélfát egyik éjjel.

A fülemben elmozdult egy kristály, teljesen odalett az egyensúlyérzékem. Nagyon váratlanul történt, egyik hajnalban felkeltem, hogy mosdóba menjek és bumm, lefejeltem az ajtófélfát. Egész nap szédültem, végül éjszaka bementem az Uzsoki Utcai Kórházba.

A kórházban felállították a diagnózist, de nem kecsegtették sok jóval: akivel egyszer ez megtörtént, jó eséllyel újra meg fog.

Én nagyon szerencsés voltam, mert hamar visszapattant a helyére. De van, aki hónapokig küzd vele. Sőt, akivel egyszer megtörtént, jó eséllyel újra meg fog. A neurológusok sem ismerik a rosszullét kialakulásának a pontos okát. Mint mostanában a legtöbb betegséget, ezt is a stresszre fogják. Veszélyes, mert bármikor előjöhet. Az egyik ismerősöm vezetés közben megszédült, utólag kiderült, hogy ez volt nála is a baj

árulta el a színésznő.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik