Szórakozás

Kassai Ilona 95 éves lett: Nem foglalkozom a halállal, inkább annak örülök, hogy reggelente felébredek

tv2
tv2
100 évig szeretne élni.

95 éves lett Kassai Ilona. A színésznőt a Blikk látogatta meg abban az otthonban, ahol jelenleg él. Azt mondja, nagyon jól érzi ott magát, hiszen kedvesek az ápolók, és nincs egyedül, mint otthon.

A többi lakóval sokat szoktam nosztalgiázni, főként forgatásokról és a színházról mesélek nekik. Bevallom, a színpad nagyon hiányzik, de már nem sok esély van arra, hogy valaha is visszatérjek, így csak az emlékeimben játszom. Nehezen mozgok és bizony a memóriám sem tökéletes, sokszor elfelejtek vagy összekeverek dolgokat, de hát ez a korral jár.

Mint mondja, egyedül van a szobájában, ez külön kérése volt, mikor odaköltözött. Elárulta, szeret nosztalgiázni, mikor fényképeket nézeget, de akarva akaratlanul is eszébe jut, mennyi barát, pályatárs távozott az utóbbi időszakban. Ganxsta Zolee édesanyját nem foglalkoztatja a halál gondolata.

Nem foglalkozom a halállal. Miért tenném? Az amúgy is utolér egyszer. Inkább annak örülök, hogy reggelente felébredek. Persze nálam is változó, hogy érzem magam, vannak jobb napok és rosszabbak, viszont még akkor is próbálom megőrizni a jókedvemet. Életvidám embernek tartom magam, és bízom abban, hogy megélhetem a századik születésnapomat, ez minden vágyam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik