Szórakozás

Moszkvai étteremben randizott Herceg Erika, ahová udvarlója bevitt egy tigrist szerelmi ajándékként

rtl
rtl
Az étterem vendégei meg sem lepődtek.

Az rtl.hu készített interjút Herceg Erikával, az X-Faktor korábbi mentorával. Az énekesnő elmesélte, hogy a VIA Gra együttes tagjaként vállalt erotikus fotózása normálisnak számított: „Egy erotikus fotózás egy olyan közismert embertől, mint amilyen én vagyok, egy tök normális dolog. Erre a fotósorozatra nagyon büszke vagyok” – mondta.

Kitért arra is, hogy párjával jól megvannak, de konkrétan nincs tervbe véve, hogy gyereket szüljön.

Folyamatosan kérdezik tőlem, hogy mikor akarok szülni. Ha a jóisten megadja a babát, megszülöm és örülök majd neki, de nem tervezem.

Azt is elárulta, korábban volt egy nagyon különös randija Moszkvában, mikor udvarlója meglepte őt egy étterembe bevezetett tigrissel:

Volt egy udvarlóm Moszkvában. Vacsoráztunk, és egyszer csak az étterembe bevezették ezt a tigrist. Azt mondta, hogy ezt a tigrist nekem ajándékozza. Meg voltam lepődve, hogy Moszkva egyik legnívósabb éttermébe hogy tudtak behozni egy tigrist. Természetesen mondtam neki, hogy ez lehetetlen: nagyon pici volt a lakásom, Kijevben éltem. Az volt a legviccesebb, hogy a vendégek az étteremben meg sem lepődtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik