Szórakozás

Schobert Lara: Két éve azért nagyjából önálló vagyok, nem nagyon kérek kölcsön a szüleimtől

tv2
tv2
És még pályaívükben is követi őket.

A fitnesz világában képzeli el a jövőjét Schobert Lara, Rubint Réka és Schobert Norbi legidősebb gyereke. A fiatal edző arról beszélt, már nagyjából önállósodott szüleitől, és édesanyját szeretné követni a fitneszpályán.

Két éve azért nagyjából önálló vagyok, egyszer már el is költöztem otthonról, nem nagyon kérek kölcsön a szüleimtől. A célom jelenleg az, hogy teljesen függetlenné váljak anyagilag, én teremtsem meg az életemhez, hobbijaimhoz szükséges pénzt. Nincsenek nagy igényeim, viszont nem tettem le arról az álmomról, hogy egyszer majd a saját tanyámon, a saját lovaim között élhessek

– mesélte a 19 éves Schobert-lány. Úgy érzi, anyja nagyon magasra tette a lécet előtte, ezt igyekszik megugrani majd a jövőben.

Mint azt többször mesélte már, több nehézséggel szembenézett tinédzseréveiben, de mindig talált kiutat a sportban.

A mai világban sokan nyúlnak a drogokhoz, alkoholhoz, ha gond van, de mi itthon azt láttuk a szüleinktől, hogy ha rossz kedvük van, akkor az edzőcipőjüket vették fel és sportoltak. Ha nekem rossz napom vagy bármilyen csalódásom van, ezt a példát követem: elmegyek és akár dühből edzem egyet. Utána olyan, mintha megtisztultam volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik