Szórakozás

„Visszarántottak a földre” – Rékasi Károlynak le kellett mondania arról, hogy vegán éttermet nyit

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Noha fáj a szíve, ha betérnek egy ilyen helyre, mert tudja, belevághatott volna.

A Blikk készített interjút Rékasi Károllyal. A színész beszélt többek közt párjáról, Pikali Gerdáról és a gyerekeiről is. Mint kiderült, az ő véleményükre nagyon sok dologban ad.

Meg kell tanulnunk őszintén figyelni egymásra és ezt gyakorolni, fejleszteni kell egy házasságban és a szülő-gyerek kapcsolatban vagy akár a munkában is. Amikor például szerettem volna egy vállalkozásba belevágni, Gerdám és a gyerekek voltak, akik józanabbul gondolkodtak és egy kicsit visszarántottak a földre.

A színész korábban sokszor emlegette, hogy vegán éttermet szeretne nyitni: kedvese már hosszú évek óta vegetáriánus étrendet követ, ő is nagy lelkesedéssel beszélt erről egy korábbi Reggeli-interjúban (amire mindenki jól emlékezhet).

Végül ők beszéltek le róla (Pikali és a gyerekek – a szerk.). De jól tették, én pedig jól tettem, hogy hallgattam rájuk, az észérveikre. Inkább maradok a kaptafánál, vagyis a színészetnél, noha Gerdámmal nemrég felfedeztünk egy nagyszerű vegán éttermet, ilyenkor pedig egy kicsit megfájdul a szívem, hogy nem vágtam bele, mert tudom, hogy nagyon sok embernek segítene. De itt profin és szívvel-lélekkel teszik a dolgukat, mi pedig hálás vendégeik vagyunk a pompás ízekért.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik