Szórakozás

Kandász Andrea a férje távollétéről: Fizikailag rossz, ha éjszaka nem érezzük egymás testét az auránkban

TV2
TV2
Azt mondja, sosem élt az elhajlási engedélyével.

Kandász Andrea a napokban újabb diplomát szerzett a már meglévőek mellé: edző és fitness instruktor lett a friss végzettség szerint. Ennek apropóján a Bors kereste fel telefonon a műsorvezetőt, hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

Saját bevallása szerint az államvizsgája után minden családtagjától elnézést kért. Úgy érzi, főleg a férjének ment az agyára, amikor ugyanis az anatómiát tanulta, minden izmot rajta igyekezett kitapintani és megvizsgálni.

Egyébként nagyon megértő volt velem, csak azt sajnálta, hogy a beszélgetéseink száma kicsit megcsappant, mert mindig a könyveket bújtam

– mondta a lapnak Kandász, aki tavaly májusban a Drágám, add az életed! című műsorban árulta el, hogy a férje örökös elhajlási engedélyt adott neki.

Az elmúlt 26 évben még csak meg sem fordult a fejemben, hogy éljek ezzel! A kapcsolatunk kezdetén hoztunk egy döntést, hogy kitartunk egymás mellett. Nyilván vannak konfliktusok, de megoldjuk őket. Az elmúlt negyed évszázadban szinte sosem aludtunk egymás nélkül, leszámítva kétszer hat hetet: mikor én az Ázsia Expressz-ben voltam, Feri pedig az Everesten. Fizikailag rossz érzés, ha éjszaka nem érezzük egymás testét az auránkban

– zárta le a témát.

Kapcsolódó
Kandász Andreának örökös elhajlási engedélyt adott a férje, de ez fordítva már nem igaz
A férj szerint nem kell mindig egyensúlyban lennie a dolgoknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik