Szórakozás

Veréb Tamás „rocksztár-üzemmódba” kapcsolt válása után, most újra szerelmes

TV2
TV2
Új párja is szakmabeli.

Veréb Tamás 2021 őszén jelentette be, hogy Klajkó Szandrával úgy döntöttek, hét év után elválnak. A színész most a Hot! magazinnak mesélt a válásról és arról, mi történt vele azóta. Az interjút a Bors is lehozta oldalán.

Amikor meghoztuk a döntést Szandival, a volt feleségemmel, akkor azért voltam ilyen határozott a szétválásban, mert úgy éreztem, hogy ülhetünk ebben életünk végéig, csak nem biztos, hogy az lesz a legteljesebb élet, amit ki tudunk hozni belőle

– fogalmazott Veréb, majd azt is megosztotta, milyen volt az újrakezdés a válást követően.

Elképzelésem sem volt, hogy fogom újrakezdeni. Amikor ráeszméltem, hogy megint egy címkét kaptam, és gyakorlatilag nem a jófiú Rómeó vagyok, hanem a fiatalon házasodott és 27 évesen már elvált férfi, akkor azt éreztem, hogy nem tudom, hová lehet ebből továbbmenni. Hogy fogok újra ismerkedni, pláne ismert emberként? Picit azt éreztem, hogy ami az előnye a szereplésnek, az a hátránya is. Nem akartam randizni olyasvalakivel, aki csak azért akar velem lenni, mert megtetszettem neki egy előadásban. Úszni kell az árral. Volt két jó erős évem: amit nem tettem meg húszévesen, azt két éve megcsináltam. Ez a fajta rocksztár-üzemmód egy ideig szórakoztató volt, de egyben kimerítő is. A sok munka mellett még randizni is elég fárasztó volt, és egy idő után nem vitt előre. Nem tartottam az elköteleződéstől, mert tudtam, hogy úgyis bekövetkezik, de egy ideig tudatosan csak egy bizonyos határig engedtem be magam köré a lányokat, aminek megvolt a szépsége, de van az a helyzet, amiben már egyszerűen butaság elzárkózni a másik elől.

Nemrég megjelent szerelmes daláról is beszélt. Mint mondta, a Minden rendbent valódi érzelmek ihlették, ugyanis egy ideje párkapcsolatban él Koltai Vivien színésznővel. Róla így nyilatkozott:

Egy végtelenül türelmes ember, a szó legnemesebb értelmében. Nagy segítség volt ez ahhoz, hogy meg tudjak érkezni abba az állapotba, ahol most vagyok. Olyan ember mellett nem is tudnék élni, aki berak egy kalitkába, és onnan szeretget. Nekem csak úgy megy, ha ő is, és én is különálló, teljes személyiségek vagyunk. Nem hiszek abban, hogy két fél találkozik, és abból lesz egy egész. Szerintem az működik, ha két teljes ember – akik mellesleg tök jól érzik magukat a másikkal – együtt halad az úton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik