Szórakozás

Horváth Éva: Hét éve csak terhes vagyok, szoptatok, gyereket nevelek

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Elárulta, terveznek-e harmadik babát a párjával.

Horváth Éva az nlc.hu-nak adott interjút, melyben mesélt a családjáról, a Bali-i életükről, illetve arról is, mennyire hiányzik neki a televíziózás, és az a pörgés, ami vele jár. Azt mondja, ha kapna egy neki tetsző felkérést, bármikor hazautazna érte Magyarországra.

Bármikor felülök a repülőre, és hazautazom, ha kell. Nem akarom, hogy emiatt ne legyenek ilyen jellegű munkáim. Balin kényelmesek az emberek, mindenre ráérnek, nem sietnek. Sokkal nyugodtabbak, mint mi vagyunk, ők nem izgulnak semmin. Ezt a mai napig nem tudtam megszokni

– magyarázta a szépségkirálynő, aki úgy érzi, még nem áll készen arra, hogy nyugodt életmódra váltson: ha jógázik, a gyakorlatokban ugyanis jeleskedik, ha viszont relaxálni kell, alig várja, hogy végezzen az edzéssel.

Ez az egy helyben, tétlenül levés nem az én terepem.

A pár kisebbik fia, Alex hamarosan óvodába megy, amivel kapcsolatban Horváth úgy fogalmaz, új szakasza érkezett el az életének. Új kihívásokat kell keresnie, hiszen bár Balin is dolgozott, táborokat szervezett, a hétköznapjai nagy része eddig a gyereknevelésről szóltak.

Ami a gyerekeket illeti: a szépségkirálynő elárulta, nem terveznek harmadik babát a férjével.

Nagyon sokat tanultam az anyaságból, köszönöm szépen, de egyelőre elég volt. Hét éve csak terhes vagyok, szoptatok, gyereket nevelek. Csodás dolog az anyaság, de mindenki érzi, mik a korlátjai, és a párommal úgy gondoljuk, hogy megállunk kettőnél. Kettő pici gyerek is kimeríti az energiáinkat. Egy kislánynak ugyan még örültem volna, de Alex és Kristóf is bőven megadják mindazt, amire valaha vágytam

– mondta a lapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik