Szórakozás

Fodor Zsóka elgondolkodott, kidobja-e a szekrényében sorakozó, mázsányi róla szóló cikket, de a Mokkában meggyőzték, hogy ne tegye

Az Orosz-Istenes műsorvezetői duó szerint igenis nagy értéket hordoznak a szóban forgó írások.

Fodor Zsóka ma a Mokka vendége volt, ahol arról is kérdezték a műsorvezetők, mi tartja fiatalon, az utazásai és a hivatása mellett mi az, ami még hozzátesz a jóllétéhez. Mint mondta, több van mögötte, mint előtte, és az időt, ami még megadatik neki, hasznosan szeretné eltölteni. Máig rengeteg szerepe van, készülőben van továbbá egy közel kétórás önálló estje is, ami az Erzsikétől anyusig címet kapta.

A színésznő azt is elárulta az adásban, hogy a karrierje évtizedei alatt legalább egy mázsányi cikket gyűjtött össze, amik róla íródtak különböző újságokban.

Pont a napokban gondolkoztam. Kinyitottam a szekrényemet, és körülbeül egy olyan mázsa, ha nem több, cikk… Kinek? Minek? Hát azért nincs örök lakásom, mert kinek adom? Nincs örökösöm. Azért bérelek. Ki fogja elolvasni vagy megnézni ezt az iszonyú sok cikket? És elteszem…

Mielőtt a következő témára tértek volna át, Istenes László közbevágott.

– Ki ne dobd! Hát azért az micsoda érték.
– Gondolod, hogy érdekel valakit?
– Hogyne érdekelne! De édes vagy.
– Akkor ne dobjam ki?
– Ne!
– Na jó

– hangzott a beszélgetés a színésznő és a műsorvezetők között.

Ami az életútja iránti érdeklődést illeti, Fodor Zsóka elmondta, hogy amíg a Barátok köztben szerepelt, több újságíró is felajánlotta neki, hogy a diktálásában papírra veti a történetét, ő viszont akkor nem élt a lehetőséggel – és egyelőre nem is tervez, jelenleg ugyanis úgy érzi, nincs rá kapacitása a rengeteg munkája mellett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik