Szórakozás

A nagyszínpad alatt rekedt két bagolyfióka a Glastonbury Fesztiválon, szerencsésen kimentették őket

Igazi VIP-helyről élvezhette a brit Glastonbury Fesztivált két bagolyfióka, ám ők ennek nem valószínű, hogy nagyon örültek. A két madár ugyanis két teljes napra a fesztivál nagyszínpada alatt rekedt, így olyan közelről hallgathatták végig például a Guns N Roses koncertjét, amiről a legtöbb rajongó csak álmodhat.

A baglyok segítségére siető Secret World Wildlife Rescue (SWWR) állatvédő szervzet a közleményében az utóbbi idők legszokatlanabb eseteként jellemezte a történteket a Manchester Evening Newsnak. A szervezet információi szerint az egyik baglyot – akit Axl Rose után Axlnek neveztek el – a Piramis Színpad lépcsője alatt találták meg a Guns N Roses koncertje után. Csak másnap kapták ők is a fülest, hogy a színpad alatt egy másik bagoly is van. Őt Slash-nek nevezték el.

A fiókákat feltehetően magukra hagyták a szüleik, egyelőre nem tudni, mennyi ideig voltak egyedül, mindenesetre félő, hogy hosszú időn keresztül voltak kitéve túl nagy hangerőnek, ami rendesen megrémíthette őket. Kimentésük óta a Axl és Slash már újra együtt vannak, a szervezet tájékoztatása szerint biztonságban vannak és jól érzik magukat, örülnek egymás társaságának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik