Szórakozás

Young G Béci Kanadából üzent feleségének: Alig várom, hogy te bódíts újra minden nap el!

RTL
RTL
Posztjából kiderül, nagyon hiányzik neki a családja, csak bódult állapotban nyugodtabb, de mint írja: „nem lehet mindennap inni”.

Young G Béci bő két hete jelentette be, hogy több hétre Kanadába megy, ahol egyebek mellett kinti magyaroknak lép fel. Felesége, Mészáros Norina és gyerekei nem tartottak vele. Úgy tűnik, a rappernek már nagyon hiányzik a családja, legalábbis erről árulkodik legutóbbi, magyar idő szerint kedd reggel közzétett posztja, amit szerelmének címzett.

Tudtam, hogy nagyon fogsz hiányozni… Csak azt nem gondoltam volna, hogy ennyire!!!😪 A gyermekeim… Az egy másik posztot kíván, de most rólad van szó, Norina! El vagyok veszve nélküled, és keresem a helyem… De nem találom! Annyi mindent éltünk meg együtt, és nyilván most sem örökre vagyok távol, de kezd kibírhatatlanná válni a hiányod!🤯 Meghalok érted! Nagyon szeretlek, és ezt a szívemből mondom!!! Meghalok a barátomért, a csajomért, a feleségemért és a gyermekem anyukájáért! Azt érzem, hogy nem bírom… De komolyan! Csak bódult állapotban vagyok nyugodtabb… De nem lehet mindennap inni! Alig várom, hogy te bódíts újra minden nap el! Szeretlek szerelmem, hamarosan kivégzem Kanadát, és megyek haza hozzátok!!!❤️❤️❤️

– írta bejegyzésében, amihez több képet is csatolt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

YOUNG G Béci (@younggbeci) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
Young G Béci tengerentúli turnéra indult
Kanadai magyarok előtt fog fellépni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik