Szórakozás

Tom Cruise előállt a tervvel: ebben a sorrendben nézi meg a Barbie-t és az Oppenheimert a nyitóhétvégén

Rocket K / Getty Images for Paramount Pictures
Rocket K / Getty Images for Paramount Pictures
Hallottál már a Barbenheimer jelenségről?

Hetek óta téma az interneten, hogy ki melyik régen várt filmet – a Barbie-t vagy az Oppenheimert – nézi meg először, mivel mindkét produkciót ugyanaznap mutatják be a mozikban. Ez Amerikában egyébként július 21-én, hazánkban egy nappal korábban, 20-án esedékes. A jelenségnek már neve is van, a BuzzFeed például csak úgy hivatkozik rá:

Barbenheimer.

Nos, Tom Cruise állást foglalt a témában, ami a Sydney Morning Heraldnak adott nyilatkozatából derült ki.

Mindkét filmet meg akarom nézni a nyitóhétvégén. Először pénteken az Oppenheimert, majd szombaton a Barbie-t

– vázolta fel a tervét a színész, aki amúgy gyerekkora óta kifejezetten szeret moziba járni.

Cruise az elmúlt heteit a Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész promózásával töltötte, de közben arra is jutott ideje, hogy kollégái filmjeit méltassa. Múlt héten Twitterren adott hangot izgatottságának.

Az idei nyár tele van csodálatos filmekkel, amelyeket megnézhetünk a mozikban. Gratulálok Harrison Fordnak 40 évnyi Indyhez és a történelem egyik legikonikusabb karakteréhez. Imádom a páros bemutatókat, és nincs is annál robbanékonyabb (vagy rózsaszínűbb), mint az Oppenheimer és Barbie kettőse

állt posztjában, amire hamarosan a Barbie-film rendezője és főszereplője, Greta Gerwig és Margot Robbie is reagáltak. A fotóval illusztrált posztok alább láthatók:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik