Szórakozás

Taylor Swiftet több ezer dollárra bírságolták meg az elmúlt években, amiért nem tartja tisztán New York-i házának portáját

Kevin Winter / Getty Images for TAS Rights Management
Kevin Winter / Getty Images for TAS Rights Management
A New York Post szerint összesen 32 alkalommal büntették meg.

Taylor Swift még 2017-októberében vásárolt meg egy háromszintes sorházat a New York-i Tribecában. A New York Post a városi nyilvántartásra hivatkozva arról írt, hogy az énekesnő nem fordít megfelelő figyelmet az ingatlan előtti járdák tisztán tartására, emiatt összesen 32 alkalommal bírságolták meg az elmúlt években, több mint 3000 dollárra.

A lap szerint Swift csapata (az énekeső 570 millió dollárra becsült vagyonának ellenére) küzd a kiszabott bírságok megtérítése ellen, még egy 200 ezer dolláros büntetést is sikerült kikerülniük.

Mint írják, az évek alatt újságok, palackok, kartonhalmok, szalvéták és csomagolópapírok szennyezték az ingatlan előtti portát, de találtak cigarettásdobozt és „hamutálca-tartalmat” is a járdán. A városi nyilvántartás szerint 2017-es birtokba vétele óta a szóban forgó ház portája kapta a legtöbb higiéniai bírságot a tömb összes épülete közül.

Valószínűleg a rajongói várnak rá, és cigiznek, amíg unatkoznak. Ő nem is dohányzik!

– kelt az énekesnő védelmére egy szimpatizánsa, míg egy korábbi főbérlője, David Aldea is meglepődve értesült a sorozatos bírságokról.

Aldea emlékei szerint amíg Swift tőle bérelt lakást, semmi gond nem volt vele, és csak pozitív dolgokat tud mondani azokról az időkről, amikor szerződésben álltak.

A New York Post által megkérdezett helyi lakosok közül volt, aki felháborodva nyilatkozott Swift szeméttel teli portájáról, mondván, az énekesnő csak azzal törődik, hogy a turnéjának jegyáraival csődbe vigye a rajongóit. Mások szerint Swiftnél sokkal figyelmetlenebb lakástulajdonosok vannak a környéken, akik jobban megérdemelnék a bírságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik