Szórakozás

Rubint Rella nem tartja magát focistafeleségnek, csak egy focista feleségének

A kettő közti különbségről a Reggeliben beszélgettek.

A keddi Reggeliben Szoboszlai Dominik labdarúgó Liverpoolba igazolását járták körül, ennek részeként Rubint RellátNovothny Soma jelenlegi Vasas-játékos nejét is meghívták, hogy arról kérdezzék, milyen az élet egy sportoló párjaként. Azt már a beszélgetés elején tisztázták, hogy a „focistafeleség” kifejezés kissé pejoratív lehet, de Rubint elmondása szerint nem sértődik meg, ha így hívják.

Lényegében egy focistának a felesége vagyok. Akármilyen negatív jelző ez a focistafeleség, én nem tartom magam annak

– mondta el a műsorban. Ez után Tihanyi Péter műsorvezető tisztázta, hogy mit értenek tipikus focistafeleség alatt:

Én azt gondolnám, hogy aki focistafeleség, az a focista mellett van, és nem csinál mást, csak ott van és mindenhova kíséri.

Szerinte azonban ez a leírás nem illik Rubint Rellára, mert neki már azelőtt megvolt edzői karrierje, hogy megismerkedett volna a férjével.

Rubint arról is mesélt, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár, hogy férje sportoló.

Nagyon sok pozitívummal jár, mert kicsit olyan, mintha egy utazó blogger lennék. Olyan helyekre jutottunk el, mint például Korea, ahova valószínűleg nyaralni nem mentünk volna el soha. Ha már ott voltunk, a világ azon részén, akkor a környező országokat és városokat is megnéztük. Az életünk sem volt unalmas, mert egy-másfél év után mindig elköltöztünk valahova. Ez abszolút pozitívum, szerintem. Negatívumnak pedig azt tudnám felhozni, hogy nem tudsz előre tervezni, nem tudod, hol leszel egy hónap múlva

– fogalmazott Rubint Rella.

Azt is kiemelte, hogy Németországban a sportolók párjai is nagyon összetartó csapatot alkottak, őt is bevették egy csoportba, és például együtt szurkoltak a meccseken. Szerinte ez a fajta összetartás Magyarországon vagy Koreában nem annyira van jelen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik