Szórakozás

Saját magának küldött olyan üzeneteket a rendőr, hogy végezzen magával

Ossining Police Department / Facebook
Ossining Police Department / Facebook
Letartóztatták.

Az ossiningi rendőrségen szolgálatot teljesítő 36 éves Emily Hirshowitz tavaly májusban azért tett feljelentést, mert ismeretlen számokról fenyegető üzeneteket kapott. Azt mondta, hogy egy vagy több rendőrkollégája lehet emögött. Azon a nyáron további képernyőfotókat osztott meg a hatóságokkal bizonyítékként – írta a Mirror.

Az üzenetekben Hirshowitzot „butának”, „haszontalannak” és „selejtnek” nevezik, de olyan is van, amely öngyilkosságra bátorította.

Az ügyészség és a rendőrség is komolyan elkezdett vizsgálódni az egyre fenyegetőbb üzenetek miatt, külön találkozókat szerveztek, amelyen a rendőrkapitány, az ügyész és a polgármester is ott volt, noha ekkor, tavaly augusztusban Hirshowitz már inkább abbahagyta volna a nyomozást.

Októberben kezdett el gyanús lenni a nő a hatóságoknak, ezért házkutatást tartottak, amelyen arra jutottak, Hirshowitz hozzáfért azokhoz a telefonszámokhoz, amelyekről a fenyegető üzenetek érkeztek.

A nő ellen most emeltek vádat, a vádiratból azonban az is kiderül, cinkostársa is volt, talán épp az egyik munkatársa, aki szintén küldött üzeneteket.

Hirshowitz 2018-ban a humanitárius feladatokat ellátó Rotary Clubban 2018-ban az „év munkavállalója” elismerésben részesült, az indoklás szerint „nagy hatással” volt a többiekre. Munkahelyén is legjobbak közé tartozott a letartóztatásokról vagy közlekedési ügyekről volt szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik