Szórakozás

Michael Jordan egy paparazzo kérdésére elárulta, nincs oda a tényért, hogy a fia Scottie Pippen exével jár

Aurelien Meunier / Getty Images és Allen Berezovsky / Getty Image
Aurelien Meunier / Getty Images és Allen Berezovsky / Getty Image
Pedig már hónapok óta együtt vannak.

Marcus Jordan és Larsa Pippen januárban hozták nyilvánosságra, hogy együtt járnak. Utóbbi több mint két évtizeden át volt együtt Michael Jordan egykori csapattársával, Scottie Pipennel: a bíróság 2021-ben mondta ki a házasságuk végét, három évvel azután, hogy benyújtották a válókeresetet.

Larsa Pippent még márciusban, a The Tamron Hall Show-ban kérdezték arról, milyen a viszonya a párja családjával, mire a médiaszemélyiség azt felelte, az ünnepeket együtt töltötték Marcus szüleivel, akikkel úgy érzi, jól kijönnek.

Ennek éppen az ellenkezőjéről árulkodik Michael Jordan legutóbbi megnyilvánulása. Az NBA-legenda vasárnap Párizsban vacsorázott a kedvesével, miután pedig elhagyták az éttermet, a TMZ paparazzója kitartóan kezdett érdeklődni a kosárlabdázónál afelől, helyesli-e a 32 éves fia és a 48 éves médiaszemélyiség kapcsolatát. Minderről videófelvétel is készült.

Jordan először csak nevetett a kérdésen, majd azt felelte:

Nem.

Michael Jordan és Scottie Pippen egyébként éveken át játszottak egymás oldalán a Chicago Bulls színeiben, az elmúlt években viszont megromlott a kapcsolatuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik