Szórakozás

Sokan csak most jöttek rá, rosszul borotválták a lábukat

A nyárral ismét fontosabbá vált ez a kérdés.

Eljött a nyár és lábszőr borotválás ideje, de ez nem sikerül mindig tökéletesre. Így volt ezzel egy tiktoker, charmakeupnz is az elmúlt 20 évben.

Azt mondja, most már úgy egy éve ismeri a rendes módszert, nem úgy kell, hogy a zuhany alatt folyamatosan megy a víz és sorban egyet borotválni, majd leöblíteni. Hanem

borotválj le egy sort, majd csúsztasd vissza a borotvát, borotválj le egy sort, majd csúsztasd vissza a borotvát.

Azért, mert így a szőrszálak a „visszaúton” kijönnek a pengék közül. Szerinte ez a módszer sokkal gyorsabb és egyszerűbb, és állítja, még soha nem vágta meg így a lábát.

@charmakeupnz Cancel me if this is gross #lifehack #shavinghack #beautytip #beautyhack #tiktoktaughtme ♬ Kill Bill - SZA

Az egyik kommentelő azt írta, hogy most kipróbálta, és teljesen meglepődött, mennyire egyszerű és konkrétan másodpercek alatt végzett.

Mások is hüledeznek, ugyanakkor olyanok is vannak, akik szerint ezt még lehet tovább fokozni. Van, aki férfi borotvát használ, mert az tartósabb, ahogy az eredmény is. Van, aki pedig babaolajjal keni be előtte a lábát, mert így később nem viszket és könnyebben is halad rajta a borotva.

Régen, a 30-as években egyébként, igaz, férfiak arcán, de rendeztek gyorsborotváló versenyeket. Néhány másodperc alatt végeztek a kuncsaftjukkal a borbélyok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik