Szórakozás

Kiszel Tünde: Hál’ istennek sok hódolóm, lovagom van

Neményi Márton / 24.hu
Neményi Márton / 24.hu
Gyakran küldenek neki leveleket, virágcsokrokat is.

Kiszel Tünde ma a Mokka stábjának adott interjút, a Lupa Beachről jelentkeztek be. A naptárdíva megmutatta, milyen öltözékekkel készült fel a strandolásra, majd a riporter érdeklődésére azt is kifejtette, szerinte „meddig oké, ha az ember megmutatja azt, amilye van”.

Én úgy gondolom, hogy a jó ízlés határain belül bármit lehet. Én azt vallom, hogy bármennyi idős egy hölgy, az csak egy szám. Ha van kisugárzása és nőies, akkor miért ne? Vegyen föl csinos ruhákat, akár strandruhát, bikinit

– mondta Kiszel, hozzátéve, vannak bizonyos darabok, amiket már nem venne fel, ilyen például a brazil fazonú bikinialsó.

A Lupa-tó mellett sétálva azt is elárulta a nézőknek, hogy 2024-ben is lesz naptára, arra a kérdésre pedig, hogy jelenleg foglalt-e a szíve, van-e egy bizonyos illető, aki rajong érte, a következőt felelte:

Hál’ Istennek sokan rajonganak. Sok hódolóm, lovagom van, én így szoktam mondani. Nagyon kedvesek, tisztelettudóak, nagyon szép leveleket írnak a közösségi oldalakon. Szoktam kapni virágcsokrot. Valamelyik nap is jött a futár, és hozott egy hatalmas rózsacsokrot, egy kedves rajongóm küldte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik