Szórakozás

„Aki meg mer dobni valamivel, kinyírom” – Adele a színpadon emlékeztette rajongóit a koncert-etikettre

Kevin Mazur / Getty Images for AD
Kevin Mazur / Getty Images for AD
Az elmúlt időszakban több előadót is értek atrocitások a színpadon.

Bebe Rexha néhány héttel ezelőtt New Yorkban adott koncertet, ami közben valaki arcon dobta a telefonjával a közönségből. Az énekesnő térdre esett fájdalmában, a biztonsági személyzet sietett a segítségére. Később a közösségi oldalán jelentkezett be, megmutatva, hogy az incidens következtében felszakadt a szemöldöke, és a szemhéja körül is monokli keletkezett. A sérüléseiért felelős férfit, Nicolas Malvagnát később letartóztatták.

Az eset után más előadók is megsérültek a közelmúltban: Kelse Ballerinit is megdobálták, Ava Maxot pedig egy férfi pofozta meg a színpadon, miután valahogy sikerült az énekesnő közelébe jutnia.

Adele múlt hétvégén a Las Vegas-i koncertjének szünetében szentelt figyelmet a történteknek, figyelmeztetve a saját közönségét, hogy eszükbe se jusson hasonlóval próbálkozni – szúrta ki az Insider egy Twitter-felhasználó nemrég megosztott felvételén.

Észrevettétek, hogy az emberek mostanában elfelejtik a kibaszott show-etikettet, és szarságokat dobálnak fel a színpadra? Ti is láttátok? Ha valaki meg mer dobni valamivel, kinyírom

– mondta Adele a jelenlévőknek, majd a pólóágyújával a távolba lőtt egy felsőt, miközben mindenkit arra kért, hogy ne dobálja a színpadi előadókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik