Szórakozás

Bódi Margó nem szeret lazsálni: kitakarít a konyhában, mielőtt jönnek hozzá takarítani

tv2
tv2
Fittnek érzi magát 61 évesen.

A Bors szólaltatta meg Bódi Margót azzal kapcsolatban, hogyan tartja fitten magát túl a hatvanon. A mulatós-sztár több praktikát is bevet, bár úgy érzi, többször kinevetik egyik-másik miatt.

Sokan nevetnek rajtam, amiért felmosom a konyhát, mielőtt megérkezik a segítségem, aki heti két alkalommal jön hozzánk takarítani, de én tényleg mindig ezt csinálom. Persze azért jut neki is munka bőven, de az mégse járja, hogy csak azért elhanyagolom a házimunkát, mert ő érkezik. Én egyébként este nem tudok elaludni, ha bármi van a mosogatóban, vagy szét van hagyva étel a pulton. Soha nem lehet tudni, hogy mi történik az éjszaka, ami miatt valaki jön hozzánk. Nem vagyunk már fiatalok, mint már mondtam és ha netán orvost kell hívni, hát ne azt lássa már, hogy kupi van.

Hozzátette, nagyon sokat mozog, „minden áldott nap öt kilométert gyalogol Erzsébetről Kispestre”.

Ha véletlenül kimarad, sokkal gyengébbnek és fáradékonyabbnak érzem magam. Séta közben megy a fülembe valami jó muzsika és ha egy magasabb járdaszegélyhez érek, még egy kis step aerobic is belefér. Az útvonalamon már jól ismernek és rengetegen rám köszönnek, rám mosolyognak, ami szintén feltölt energiával. Hatvanegy éves vagyok, de most sokkal erősebbnek és fittebbnek érzem magam, mint ötvenéves koromban

– részletezte Bódi Margó, aki nemrég élete egyik nagy fájdalmáról beszélt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik