Szórakozás

Jada Pinkett Smith ismertette meg a pszichedelikus szerekkel a teljes Smith-klánt

Randy Shropshire / Getty Images for Environmental Media Association
Randy Shropshire / Getty Images for Environmental Media Association
Mindenki jó néven vette ezt.

Az amerikai Psychedelic Science konferencián Jaden SmithWill Smith és Jada Pinkett Smith fia – is felszólalt a pszichedelikus szerek szerinte jótékony hatásairól. Úgy fogalmazott, anyja volt az, aki megismertette a családjukat ezekkel.

Úgy emlékszem, anya volt az első, aki megtette ezt a lépést a család érdekében. Sokáig csak ő használta ezeket, végül mindenki megtalálta az utat hozzájuk valamilyen formában.

A huszonnégy éves Smith szerint a szerhasználatnak köszönheti, hogy nagyobb empátiával fordul testvéreihez.

A testvérek annyit tudnak vitatkozni és veszekedni, és Isten a tanúm, mi is sokszor hajbakaptunk. De a feléjük irányuló szeretetem és empátiám szintje egy pszichedelikus élménykor igazán mély és gyönyörű.

Az Insider kiemeli, léteznek kutatások, amelyek azt sugallják, hogy a pszichedelikus szerek megfelelő mennyiségben és biztonságos körülmények között történő használata előnyös lehet, de ezek a szerek továbbra is illegálisak a legtöbb helyen, és használatuk helyett a mentális problémákhoz orvosi segítség szükséges.

A témáról korábban mi is közöltünk cikket, itt lehet olvasni róla:

Kapcsolódó
Szemünk előtt zajlik a pszichedelikus reneszánsz, és az ecstasy a sztárja
A pszichedelikumok jóval kevésbé veszélyesek, mint az alkohol vagy a nikotin, ha nem felelőtlenül használják őket – mondja a témát kutató Szummer Csaba. De hogy segíthet az ecstasy a nemi erőszak áldozatainak?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik