Szórakozás

Kim Kardashian: Bármit megtennék, hogy visszakapjam azt a Kanye Westet, akihez hozzámentem

Jamie McCarthy / Getty Images for Yeezy Season 4
Jamie McCarthy / Getty Images for Yeezy Season 4
Sírva beszélt érzéseiről a húgának.

Kim Kardashian és Kanye West tavaly márciusban, hat év házasság után váltak el egymástól. Kapcsolatuk alatt négy közös gyerekük született.

A People beszámolója szerint a The Kardashians jövő héten megjelenő epizódjában a médiaszemélyiség sírva beszél majd a húga, Khloé előtt arról, mennyire megviselte az, ahogyan a férje megváltozott a házasságuk alatt.

Annyira más, mint az a személy, akihez hozzámentem. Őt szerettem, ő az, akire emlékszem. Bármit megtennék, hogy visszakapjam őt

–mondta a könnyeit törölgetve.

A legnehezebb érzés végig nézni, hogy valaki, akit igazán szerettél, és akivel van egy családotok, annyira más, mint akit ismertél.

Kardashian hozzátette: néha úgy érzi, ha West mélypontra kerülne, egyedül kellene rájönnie, hogy segítsen magán.

Régebben a háta mögött mindenkit felhívtam, és azt mondtam nekik, minden rendben lesz, csak ne aggódjatok, adjatok neki még egy esélyt. Egyszerűen nincs ehhez energiám.

Kanye Westnek egyébként azóta új kapcsolata van: januárban vette feleségül Bianca Censorit, bár úgy tudni, házassági anyakönyvi kivonatot nem írtak alá, hogy törvényessé tegyék a frigyüket. A pár nemrég igencsak különös öltözékben indult randizni Los Angelesben, Censori sem nadrágot, sem cipőt nem húzott a harisnyájára.

Kim Kardashian a válása után Pete Davidsonnal járt egy ideig, tavaly augusztusban viszont szakítottak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik