Szórakozás

Harry herceg és Meghan Markle hivatalosan is kiköltöztek windsori birtokukról

Roy Rochlin / Getty Images
Roy Rochlin / Getty Images
Hónapokkal azután, hogy erre állítólag III. Károly is felszólította őket.

A Sun február végén írt arról, hogy Harry herceg memoárjának megjelenése után III. Károly király úgy döntött, kilakoltatja a sussexi hercegi párt a windsori Frogmore Cottage-ből, ami mostanáig a hivatalos brit rezidenciájuk volt – itt szállt meg például a herceg akkor is, amikor a telefonhackelési per tárgyalásai miatt tartózkodott Angliában.

Harry-ék egyébként már évek óta elköltöztek az Egyesült Királyságból, jelenleg a kaliforniai Montecitoban élnek, bár a Page Six információi szerint a windsori birtok bérleti díját azután is fizették, hogy visszaléptek uralkodói tevékenységeiktől. Igaz, a távozásukkor csökkentett bérleti díjban állapodtak meg a palotával, mivel visszafizették azt a 2,4 millió fontos adófizetői pénzt, amiből annak idején felújították a birtokot.

A palota egyik tisztviselője a minap az ITV Newsnak erősítette meg, hogy mostanra a sussexi hercegi pár minden holmiját összeszedték a Frogmore Cottage-ből, és hivatalosan is távoztak a birtokról.

Mint írják, egyes feltételezések szerint András hercegnek szánják az ingatlant, a Page Six viszont úgy tudja, York hercege nem hajlik erre az ötletre, mivel a jelenlegi lakhelye, a Royal Lodge jóval fényűzőbb, mint a Frogmore Cottage.

A lap szerint ha András kiköltözve, a megüresedett Royal Lodge Vilmos herceg és Katalin hercegné új rezidenciája lehetne, nekik viszont jelen információk alapján nem áll érdekükben a költözés, boldogok az Adelaide Cottage-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik