Szórakozás

Galambos Boglárka Galambos Lajosról: Hiányzik, hogy vele fesztiválozzak

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Korábban együtt jártak a Szigetre.

Galambos Lajos lánya, Boglárka évről-évre ellátogat a Balaton Soundra, idén viszont a saját ruhamárkájának standjával érkezett meg a fesztiválra. Ennek apropójából a divattervező a Borsnak mesélt a helyszínen: mint mondta, a legtöbb darabot ő maga varrta, és óriási megtiszteltetésnek érzi, hogy lehetőséget kapott a Sound szervezőitől.

Mindenképp szerettem volna, ha anyukám és a testvéreim megnézik az önálló projektemet, amin ennyit dolgoztam. Így egyben még nem látták a kollekciót, anyukám annyira lelkes lett, hogy magára is kapott egy festett dzsekit és kalapot. Ez a szett egyébként eredetileg Metzker Vikinek készült. Persze anyukám csak poénból vette fel, az ő stílusa ennél konzervatívabb

– magyarázta a lapnak Galambos Boglárka, hozzátéve: az édesanyja az esti bulikon biztosan nem marad, nem szereti a tömeget, az édesapja viszont annak idején rendszeresen kísérte őt a Szigetre.

Jöhetett velünk mindig egy barátnőm is, apukám pedig ott állt mögöttünk és vigyázott ránk! Hiányzik, hogy vele fesztiválozzak

– árulta el.

Mint ismeretes, Galambos Lajos két hónappal ezelőtt vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe. Víz-, gáz- és áramlopás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélte a bíróság. A zenész a minap interjút is adott a börtönből, amit alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik