Szórakozás

Gajdos Tamás: Fél órával az adáskezdés előtt jeleztem a hírigazgatónak, hogy baj van

tv2
tv2
A kezdés után pár perccel már ott volt a stúdióban.

Ahogy arról a 24.hu is beszámoltRónai Egonnak kellett helyettesítenie Gajdos Tamást az ATV Híradó szerda délutáni adásában, miután utóbbi nem jelent meg időben a munkahelyén. Belső vizsgálat indult azért, hogy kiderítsék, milyen ok húzódik meg Gajdos távolléte mögött. Rónai levezette a híradót, szerinte malőrként fogható fel az eset.

A story.hu elérte Gajdost, aki elmondta, mi volt pontosan hiányának oka.

Nagyjából fél órával az adáskezdés előtt jeleztem a hírigazgatónak, hogy baj van, lerobbantam az autómmal, és nem biztos, hogy odaérek a felvételre. A vezetőség egyből megkérte Rónai Egont, aki pont az Egyenes Beszéd felvételére készült, hogy be kellene ugrania helyettem, így történt, hogy szerdán nem én vezettem az ATV délutáni Híradóját. Épphogy a kezdés után néhány perccel estem be a stúdióba, nagyon kellemetlen volt, és sajnálom a történteket, nyilván vállalom érte a felelősséget, bármi is legyen a retorzió.

Gajdos azt mondja, nem tudja, mi lesz a vezetőségi döntés, merthogy az ügy komoly, veszélyeztette az élő adást.

A csatorna vezetősége jelezte, hogy lesz egy  belső vizsgálat, aminek én természetesen állok elébe, és tiszteletben tartom majd a döntést.

Az újságíró a Blikknek még annyi kiegészítést tett: a hétvégi öttusa-, háromtusa-Európa-bajnokságra készül, versenyre készült az adás előtt

Sajnos az autóm műszaki meghibásodása és az otthonomtól való nagyobb távolság miatt nem értem volna be időben a stúdióba, elég későn, fél órával a híradó kezdete előtt jeleztem a hírigazgatónak. Ezt követően kerestek helyettest.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik