Szórakozás

Béranya segítségével kisfia született Chrissy Teigennek és John Legendnek

Lionel Hahn / Getty Images
Lionel Hahn / Getty Images
A modell fotókat és egy videót is mutatott a babáról.

Chrissy Teigen a minap az Instagram-oldalán írt hosszasan arról, hogy már kislány kora óta négy gyerekes édesanya szeretett volna lenni, gyerekként is mindig négy játékbabát dajkált egyszerre.

A modell 2020-ban esett teherbe a harmadik babájával, a várandóssága alatt viszont komplikációk léptek fel, amit a kisfia, akit Jacknek neveztek el, sajnos nem élt túl. A tragédiát követően tavaly IVF-kezeléseken vett részt, a kislányuk, Esti év elején született meg.

Teigen új posztjában elárulta, hogy miután John Legenddel elveszítették a harmadik babájukat, először egy béranyaklinikával vették fel a kapcsolatot, úgy érezte ugyanis, hogy többé nem tudna kihordani egy gyereket. Azon gondolkodtak, hogy két béranyát is szeretnének, akik világra hozzák a babáikat, a modell viszont egy terápiás ülés után arra a döntésre jutott, szeretne még egyszer megpróbálkozni a teherbeeséssel.

Johnhoz sétáltam, és azt mondtam: még egyszer meg akarom próbálni. Ha nem sikerül, rendben leszünk. Már láttuk a legrosszabbat. Megígértem, hogy jól leszek, nem számít, mi történt. Emlékszem, azt mondtam, egyszerűen nem tudok egész életemben azon töprengeni, meg kellett volna-e próbálnom még egyszer.

Mint írta, a kezelések sikeresek voltak, és miután kiderült, hogy babát vár, találkoztak a béranyájukkal is, Alexandrával. Az első beültetés nem volt sikeres, a béranya viszont nagyon elhivatott volt, és mindent megtett azért, hogy életet adhasson a gyereküknek.

Amíg a terhességem biztonságos szakasza felé haladtunk, örömmel tudtuk meg, hogy Alexandra várandós egy kisfiúval. A mi kisfiunkkal. Hot potot ettünk ünneplésképp és sorozatot néztünk a növekvő pocakunkkal, miközben a családjaink összefonódtak az elmúlt egy évben.

Teigenék kisfia június 19-én született meg, akiért rendkívül hálásak a béranyájuknak.

Szeretnénk köszönetet mondani neked ezért a hihetetlen ajándékért, amit nekünk adtál, Alexandra. Annyira boldogok vagyunk, hogy elmondhatjuk a világnak, itt van a fiunk, aki a nevével örökké kapcsolódik majd hozzád: Wren Alexander Stephens. A szívünk, az otthonunk most már hivatalosan is teljes. És a mi Jackünknek: tudjuk, hogy mindkét angyali csókot te küldted

– zárta sorait a modell, aki fotókat és egy videót is mutatott a babájukról, aki rengeteg hajjal született.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik