Szórakozás

Kiakadt az internet Kim Kardashian szükségtelen képmanipulálásán

Antoine Flament / Getty Image
Antoine Flament / Getty Image
Sokan nem értik, miért nyúlt Photoshophoz.

Kim Kardashian a napokban vett részt a párizsi divathét egyik bemutatóján, ahol egy Minecraft-ihletésű szettben pózolt a fotósok előtt. Az eseményen a Getty Images munkatársai is jelen voltak, több képet is készítettek a médiaszemélyiségről.

Ezek közült volt, amit Kardashian meg is osztott az Instagram-oldalán, azonban mint kiderült, előtte alakítgatott rajta. A PROBLEMATIC FAME nevű Instagram-oldal egy GIF-el is szemléltette, hogyan eszközölt szinte láthatatlan változtatásokat a testén és az arcán: teltebbé szerkesztette például a melleit, vékonyított a derekán és az állán is kisebbített.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PROBLEMATIC FAME (@problematicfame)

A poszt alatt többen is jelezték, mennyire szükségtelennek tartják mindazt, amit Kardashian a fotójával tett, voltak továbbá olyanok, akik arról írtak, szerintük a médiaszemélyiség testképzavarral küzdhet. Akadt viszont olyan kommentelő is, aki szerint Kardashian maga is részt vállal a rendszer működésében, ami önbizalomhiányossá teszi a nőket.

Őszintén szólva nem hiszem, hogy bárki is mentőakcióval tartozna Kim Kardashiannek. Igen, természetesen csinos volt, és igen, még mindig csinos. De teljesen megváltoztatta a fiatal lányok és nők egész generációjának önmagáról alkotott képét azzal, hogy hamisan természetesnek állította be magát. És MÉG MINDIG ezt csinálja

– írta egy hozzászóló, akivel többen is egyetértettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik