Szórakozás

Mindig segítünk a spórolásban!

Havonta több mint 300 akcióval és pénztárcabarát ALDI saját márkás termékeinkkel segítjük a magyar családokat spórolni, immár 15 éve!

Még több termékakció!

Online akciós újságunkat mindig érdemes figyelemmel kísérniük, aktuális kedvező ajánlatainkról így mindent megtudhatnak! Június 22-től 28-ig több mint 90 termékakciót kínálunk, ezeket weboldalunkon vagy applikációnkban is böngészhetik. A hét akcióbajnoka most a piros alma, aminek kilóját 49%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg június 22-28. között.

Még több ALDI saját márka!

Ezen a héten ASIA GREEN GARDEN saját márkánk mutatkozik be. A különböző tészták, szószok és levesek kóstolásával megismerhetik az igazi ázsiai ízvilágot. Kizárólag nálunk kapható ASIA GREEN GARDEN termékeink 06.25-től a készlet erejéig érhetők el üzleteinkben.

Még több spórolás!

Remek áraink ALDI saját márkás termékeinknek is köszönhetőek, amelyek árukínálatunk mintegy 80%-át teszik ki. Online akciós újságunkban rendszeresen bemutatott – áruházainkban kapható márkatermékekből és saját márkás árucikkeinkből álló – összehasonlító kosaraink jól mutatják, hogy velünk és saját márkáinkkal igazán megéri bevásárolni úgy, hogy a megbízható minőségről sem kell lemondaniuk. Saját márkáink között nemcsak élelmiszereket találhatnak. Most, a nyári szezonban például kerti bútorokat, eszközöket, és mindent, amire egy grillpartihoz szükségük lehet.

Az ALDI mindig jó döntés – már 15 éve!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik