Szórakozás

Műanyag babának szeretne látszani a szépségért pokoli kínokat kiálló német férfi

A 28 éves Patrick Mast közel 26 millió forintnak megfelelő összeget költött eddig annak reményében, hogy műtétekkel és szépségápolási kezelésekkel elérje a hibátlan, szimmetrikus, babaszerű esztétikát.

Néhány hónappal ezelőtt Patrick, aki egy intenzív gyermekgondozó szolgálat vezérigazgatójaként dolgozik, átesett eddigi legdrasztikusabb plasztikai műtétjén: az ötórás műtét során arcfelvarrást, macskaszem-felvarrást, felső és alsó szemhéjplasztikát, valamint egy második ajakfelvarrást végeztek el egyben. Mind az öt beavatkozást helyi érzéstelenítésben végezték, ami azt jelenti, hogy a férfi végig ébren volt, és ezt nevezte az eddigi legfájdalmasabb műtétjének. A beavatkozásról ijesztő képeket is közzétett az Instagramján.

Úgy akarok kinézni, mint egy baba, vagy tökéletesen plasztikusan, mint egy baba, azt is szeretem, amikor az emberek felismerik, hogy valakinek sok plasztikai műtétje volt – például Micheal Jacksonnak

mondta a Daily Starnak Mast, aki hozzátette, hogy szereti ugyan az arca női vonásait, de boldog a testében és nem kíván a nemén változtatni.

Mivel Németországban inkább csak olyan plasztikai műtéteket végeznek, ahol a minél természetesebb hatásra törekszenek, Mast Törökországban és Szerbiában végeztette el a műtéteit, melyekből 18 évesen csináltatta az elsőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik