Szórakozás

Dietz Gusztávot nem fizették ki egy forgatás után, százezrekkel tartoznak neki

RTL+
RTL+
Azt mondja, egy nagy produkcióról van szó.

Dietz Gusztáv egykori MMA-harcos évek óta vállal film- és sorozatszerepeket. Ennek ellenére nem tartja magát színésznek, és nem is ebben a szakmában képzeli el a jövőjét.

A színészet annál sokkal több, mint ami én vagyok. Inkább egy jó karakternek mondanám magam, aki külseje és a mély hangja miatt jól működik a rosszfiú, gengszter szerepében. Alapvetően számomra még mindig a sport az első

nyilatkozta a Blikknek.

A lapnak arról is beszélt, hogy százezrekkel tartozik neki egy produkció.

Tudom, hogy nem könnyű velem, nehezen tudok együttműködni. Főleg amióta megtapasztaltam ennek a szakmának az árnyoldalait is. Nemrég ugyanis nagyon pórul jártam, becsaptak. Az egyik forgatás után nem fizettek ki, még most is tartoznak. Több százezer forintról van szó. Van, akinek ez nem nagy pénz, de bevallom, mi a családommal komolyan számoltunk ezzel az összeggel. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen nagy produkció ezt megengedi magának. Kerestem őket többször is, de legutóbb már a kontaktomat sem értem el, egyszerűen kinyomta a telefont. A baj az, hogy én nem mondhatom azt a boltban, hogy majd fizetek, ha utalnak. Azt gondolom, ha megbeszélünk valamit, az úgy van, és ha ők nem tartják ehhez magukat, az felháborító és kiábrándító.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik