Szórakozás

Budapestre látogatott a Breaking Bad magyar származású sztárja, és még Fekete-Győr Andrással is szelfizett egyet

A világszerte leginkább Hank Schrader ügynök szerepében ismert Dean Norris a vizitről beszámolva magyar gyökereivel is elbüszkélkedett.

Magyarországra utazott a fiaival Dean Norris, a Breaking Bad – Totál szívás Walter White-jának sógorát és nemezisét, a drognyomozó Hank Schrader ügynököt alakító amerikai színész. A 60 éves színész közösségi oldalaira feltöltött legújabb posztjaiban számolt be a családi nyaralásról, melynek apropója, hogy Norris nagyszülei hazánkból költöztek az Egyesült Államokba.

Magyarországon. A nagyszüleim földjén. #bevándorlók #magyarország

– írta az amerikai sztár a péntek délután megosztott galériája mellé, ami a lent megtekinthető, Országház árnyékában készített szelfivel indul.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dean Norris (@deanjnorris) által megosztott bejegyzés

A magyar származásával büszkélkedő sztár nem sokkal később feltöltött még egy galériát, ami egy magyar nagyapjáról készített régi fotóval indít, majd egy magyar étteremben megejtett családi étkezés képeivel folytatódik.

A munkáscsaládból származó, Indiana állam South Bend nevű városában felcseperedő Dean Norrisról azt írja a Harvard Magazine című egyetemi lap, hogy a nagyszülei magyar és lengyel bevándorlók voltak.

A Mandiner pedig arról is beszámolt, hogy Norris a Kossuth téren elcsípte a maratoni vitában tárgyalt státusztörvény elleni délutáni tüntetést, ahol a Momentum országgyűlési képviselője, Fekete-Győr András még egy közös képet is lőtt vele – amit 24 órán át elérhető Instagram-történetben osztott meg a követőivel.

Azt nem tudni, hogy a családi nyaralás programjai között az Országház belső tereinek megcsodálása is szerepelt-e, de ha igen, akkor az minden bizonnyal meghiúsult, hiszen a pedagógustársadalom által ellenzett státusztörvényről szóló vita és szavazás idejére letiltották a parlamenti beléptetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik