Szórakozás

Kiborult a michigani anya, amikor meglátta, mi van a gyereke Happy Meal-es dobozában

Egy másik városban is történt hasonló eset.

Amikor egy szülő Happy Meal doboz vesz a gyermekének a McDonald’s-ban, sok mindenre számíthat azzal kapcsolatban, hogy mit rejteget a doboz – de azért abban nagyjából biztos lehet, hogy játék van benne.

Egy michigani család esetében nem így történt.

Az anya, Dawn Paret a Facebookon osztotta meg, hogy milyen érdekességet találtak a warreni McDonald’s-ban a gyerekmenühöz járó papírdoboz alján:

egy sniccert – más néven papír- vagy tapétavágó kést.

Óriási szerencséjükre a kétéves gyerekének vásárolt dobozt a hétéves kislányuk nyitotta ki, és a veszélyes eszközt az apjának adta, érdeklődve, hogy mi is az pontosan.

Dawn Paret értesítette a rendőrséget, az ügyben nyomozás indult. A nő a detroiti WXYZ tévének mesélt az esetről, ami után egy másik anya, Kayla Almashy is jelentkezett a csatornánál, és elmondta, hogy három héttel korábban egy brightoni (egy Warrentől mintegy 40 percnyire levő város, szintén Michigan államban) McDonald’s-ban ugyancsak tapétavágó kés volt a Happy Meal-dobozban.

Almashy a rendőröknek nem szólt ugyan, csak kérdőre vonta a gyorsétterem dolgozóit, akikből érdemi választ nem sikerült kicsikarnia, mindössze annyit kérdeztek tőle, hogy elfogad-e kárpótlásul egy almás pitét vagy egy csokis kekszet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik