Szórakozás

Csonka András életmódot váltott: Nem akarok Mr. Olympia lenni

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
Elkezdett rendszeresen mozogni és odafigyelni a táplálkozására.

Életmódváltásáról mesélt a Mokkában Csonka András. A beszélgetés elején kijelentette:

Én nagyon lusta voltam világéletemben.

Elárulta, kamaszkorában nem igazán sportolt, csak harmincasként kezdett el először edzeni járni. A pandémia idején aztán megint kicsit elengedte magát, de nemrég újra beépítette életébe a rendszeres testmozgást.

A hasam legalább lement, elkezdtem újra komolyan venni ezt a történetet. Itt nem arról van szó, hogy én Mr. Olympia akarok lenni, mert nem is lehetnék már ebben a korban, csak hogy legyen az életemben rendszeresen valamilyen mozgás

– fogalmazott a színész, aki kívánt eredmény érdekében a táplálkozásában is bevezetett néhány változtatást, dietetikus segítségével állította össze új étrendjét.

Semmi szigorúság nincs ebben szerintem, és egyébként meg annyira nem érdekel a dolog. Az edzés továbbra is marad, és a táplálkozásnak az a része, hogy nem szabad mindentől félni, és oda kell figyelni, hogy mindenféle táplálék kerüljön a szervezetembe, mert ennek építő hatása van. Úgyhogy ezt megtartom, de fagyit azért majdnem mindennap eszem

– árulta el Csonka András.

Az elmúlt fél év munkájának eredményét a beszélgetés alatt előtte-utána képeken mutatták be a nézőknek, ezeket az alábbi videóban lehet megtekinteni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik