Szórakozás

„Kanos öregemberek, akik nem tudják abbahagyni a szaporodást” – kiakadt az idősen gyereket vállaló férfi sztárokra Chelsea Handler

Jason Mendez / Getty Images, Dominik Bindl / Getty Images, John Lamparski / Getty Images és Dimitrios Kambouris / Getty Images for Tribeca Festival
Jason Mendez / Getty Images, Dominik Bindl / Getty Images, John Lamparski / Getty Images és Dimitrios Kambouris / Getty Images for Tribeca Festival
A humorista megoldást is kínált a problémára.

Chelsea Handler humorista nincs odáig azért, hogy mostanában több idősödő férfi híresség is gyereket vállalt. Instagramján posztolt videót a témában, melyben komoly arckifejezéssel adja át üzenetét.

Újabb járvány söpör végig az országban, és nem, ezúttal nem egy vírusról van szó, hanem valami még rosszabbról. Kanos öregemberekről, akik nem képesek felhagyni a magvaik szétszórásával. Bele sem megyek abba, hogy ez a négy felajzott aggastyán még soha nem találkozott egyetlen olyan kiszakadt gumióvszerrel sem, ami nem jött volna be nekik

– fogalmazott Handler, miközben a felvételen megjelent Al Pacino, Robert De Niro, Alec Baldwin és Elon Musk fotója.

Nem tudják abbahagyni a szaporodást. Ennek a négy férfinek összesen 32 gyereke van. Robert De Nirónak 79 éves korában született meg a hetedik gyereke.

Al Pacinónak éppen a minap jött világra a negyedik gyereke, a 65 éves Baldwin pedig nyolc gyerek édesapja, akik közül a legfiatalabb tavaly szeptemberben született meg. Elon Musknak 51 éves korára tíz gyereke lett. Ebből látszik, hogy Handler kissé elszámolta magát, négyen együtt ugyanis „csak” 28 gyereket nemzettek.

„Elon Musk nyilvánvalóan nem olyan idős, mint például De Niro. Nem jár még a nyolcvanas éveiben, de a személyisége alapján akár lehetne is” – tette hozzá a humorista, majd így folytatta:

Szóval hogyan védjük meg a világ nőit a kanos vénemberektől? Ne aggódjatok, van egy tervem, hogy véget vessek ennek az őrületnek! Árverésre bocsátom magam az összes rendelkezésre álló nyolcvanas számára.

A viccelődést azzal folytatja, hogy bárki megtalálhatja őt az eBay-en, és még 20% kedvezményt is biztosít az érdeklődőknek.

Tulajdonképpen lehet, hogy inkább ezeket az öregembereket kéne árverésre bocsátani. Végül is, mindannyian régiségek… Buja bácsikák, akik soha nem érik meg a pénzüket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chelsea Handler (@chelseahandler) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik