Szórakozás

Schwarzenegger nem indulhat a 2024-es amerikai elnökválasztáson, pedig úgy érzi, nyerhetne is

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic
A szabály az szabály.

A CNN egyik műsorában adott interjút Arnold Schwarzenegger: ennek témája a politika volt egyebek közt. A volt kaliforniai kormányzó úgy fogalmazott, ha valamilyen úton-módon jogosult lenne arra, hogy indulhasson az elnöki székért, megtenni.

Mint ismeretes, az USA alkotmánya előírja, kizárólag amerikai születésű emberek indulhatnak a választáson, így az osztrák születésű Schwarzeneggernél nem áll fent ez a lehetőség.

Csak tegyenek be. De tényleg, tisztán látom, hogy meg tudnám nyerni. Ez olyan, mint a kaliforniai kormányzóságom: amikor anno elindultam a posztért, teljesen világos volt, hogy az emberek újfajta válaszokat várnak a politikában, nem jobb- vagy baloldalt, hanem egy embert, aki képes összerántani ezt a nemzetet, és nem tekint a másikra ellenségként. Annyi mindent meg lehet tenni. (…) Ki volna az, aki mindenkit összehozna? Akire nem mondják azt, hogy túl öreg, túl ilyen vagy olyan?

– fejtegette az elnökválasztás körüli tényeket a színész.

Nemrég sorozattal debütált a Netflixen, kritikánk itt olvasható arról:

Kapcsolódó
Ezért igazán kár volt fáradnia, Mr. Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger sem akart kimaradni a buliból, és bevállalta első sorozatszerepét. A FUBAR-t látva azonban nem hagyott volna ki semmit akkor sem, ha ehelyett inkább golfozik valamelyik elegáns birtokán. Kritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik