Szórakozás

Már zajlott a saját temetése, amikor leszállt egy helikopterrel

Videón, ahogy a zokogó gyászolók ölelik az átverést kitervelő tiktokert.

Sajátosan leckéztette meg családját egy belga férfi: megjelent a saját temetésén.

David Baerten kitalálta, hogy – felesége és gyerekei segítségével – halálhírét keltik, majd megszervezi a búcsúztatóját. A Times szerint a 45 éves tiktoker eltávozásáról a lánya írt a közösségi oldalán:

Nyugodj békében, apu. Soha nem foglak elfelejteni. Miért olyan igazságtalan az élet? Miért pont te? Nagyapa lettél volna, és még az egész élet előtted állt. Szeretlek! Szeretünk! Soha nem fogunk elfelejteni.

Baerten „temetését” Liege közelében rendezték meg. A tiktoker egy helikopterrel szállt le a szertartás közben; az egyik gyászoló felvételt készített arról, ahogy a főszereplő megérkezik:

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original - Thomas faut

És arról is, ahogy zokogva ölelgetik a nagyon is jó egészségnek örvendő férfit.

@el.tiktokeur2 Tu nous a eu je te le jure j etais en pleure moi et apres j ai eu le choc poto on t aime beaucoup ❤️@Ragnar_le_fou @Leclercq Philippe #fyp #pourtoii #fypシ ♬ son original - Thomas faut

A Times szerint Baerten azért találta ki a bizarr átverést, mert sokszor fáj neki, ami a családjában történik: „Soha nem hívnak meg semmire (…) Mindannyian eltávolodtunk egymástól. Úgy éreztem, hogy nem értékelnek, ezért egy életre szóló leckét akartam adni, és megmutatni nekik, hogy nem szabad megvárni, amíg valaki meghal, hogy találkozzunk vele.”

Azt mondja, terve bevált, mert bár családjának csak a fele jelent meg a temetésén, a többiek azóta kapcsolatba léptek vele, és jelezték, hogy találkoznának.

A temetés képei egyelőre nem jelentek meg Baerten TikTok-oldalán. A férfinak 162 ezer követője van a közösségi oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik