Szórakozás

A kettévágott nyelvű sztriptíztáncosnő viccesen reagál a gyűlölködőknek

Szerető családban nőtt fel, keresztény nevelést kapott.

Rengetegen támadják Orylant, a texasi nőt, aki főállásban OnlyFans-előadó – de a kritikus megjegyzéseket, TikTok-kommenteket nem a munkája miatt kapja, hanem külseje miatt: a táncosnő testét tetőtől talpig tetoválások borítják, nem kivétel ez alól a szemgolyója sem, a nyelvét kettévágatta, és még számos testmodifikációt végeztetett el magán az elmúlt évek során.

@lizardpersonfml

♬ Hell Shell

A Sun cikke szerint Orylan nem borul ki a támadások miatt, a TikTokon is inkább fura, vicces minivideókkal reagál a gonoszkodásokra. A testére vonatkozó megjegyzéseket („Nem gondoltam volna, hogy a földönkívüliek tényleg léteznek”, „Ez majd akkor fog jól kinézni, ha 60 éves leszel és még mindig szingli”) feliratokon megjelenítve grimaszol a videókon és közben egy miniatűr csellón „játszik”.

@lizardpersonfml

♬ original sound - Lizardpersonfml

Sokan úgy gondolják, hogy zűrös gyermekkora, fura családja lehetett, és hogy bizonyára nem kapott elég szeretetet, de ezeket a vádakat a TikTokon, interjúkban is cáfolta: boldog gyerekkora volt, szerető családban nőtt fel, keresztény nevelést kapott – igaz, később több gyülekezetből is kiutálták a furcsa külseje miatt.

Orylan néhány korábbi videójában megmutatta, hogy nézett ki, mielőtt teljesen átalakíttatta testét.

@lizardpersonfml

♬ Mexican radio - 🤍🤍🤍

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik