Szórakozás

Magyar Attila alátámasztotta Hajdú Steve sztoriját, miszerint egyszer letolt gatyával szellentette arcon egy kobold

RTL Klub
RTL Klub
Azt mondja, udvariatlan volt az entitással, elküldte a francba, amiért fel alá járkált a szobájukban, és rajta is.

Hajdu Steve tegnap a Reggeliben mesélt el egy több mint két évtizeddel korábbi történetet, ami az esküvője előtti éjszakán történt egy észak-angliai motelben. Magyar Attilával – aki a tanúja volt – egy szobában aludtak, és a színész egyszer csak arra ébredt, hogy a barátja az ágy szélén ülve sír.

Mondom, »mi baj van?«, azt mondja, nem tudja, szerinte álmodta, de olyan álom volt, mintha valóság lett volna. »Ugye, itt észak-Angliában vannak koboldok?«, hát, mondom, persze, vannak biztos, ez ilyen mese. Mondja Attila, az történt, hogy feküdt az ágyon, kicsit lelógott a keze, amit megpaskolt valaki. Felébred, lenéz az ágy mellé, és egy kobold vörös szakállal, zöld kosztümben, ilyen hegyes füllel ott állt. Attila elrántotta a kezét, ránézett durván, erre a kobold visszanézett rá, fölmászott az ágyra, rámászott Attila mellkasára, még ott szemeztek egy kicsit, a kobold megfordult, letolta a gatyáját és arcon szellentette

– idézte fel az esetet Hajdú, akinek a felesége évekkel később ugyancsak ellátogatott az említett szállodába, ahol a recepciós közölte vele, hogyha a történet főszereplői a 220-as szobában laktak, akkor nem lepődik meg, ott ugyanis lakik egy kobold.

Magyar Attila ma ugyancsak a Reggeliben vendégeskedett, ahol azt mondta, Hajdú Steve igazat szólt a tegnapi adásban. Bár előtte és azóta sem hisz a természetfelettiben, teljesen valóságosnak élte meg a kobold jelenlétét a szobájukban.

Nevezzük álomnak vagy hallucinációnak, bárminek. De teljesen valóságos volt az éjszaka folyamán ez a kis történet. Azért történt, mert én udvariatlan voltam vele. Elküldtem őt francba, miután ott mászkált, meg itt rajtam is jött ment. Hát mondom menj már a fenébe

– mondta el a saját verzióját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik