Szórakozás

Harrison Ford: Sosem gondoltam volna, hogy vezető színész leszek

Pascal Le Segretain / Getty Images
Pascal Le Segretain / Getty Images
Annak idején csak azt remélte, hogy meg tud majd élni a színészkedésből.

Hamarosan a mozikba kerül az Indiana Jones-filmek utolsó része. A Sors tárcsája után Harrison Ford elbúcsúzik a régészprofesszor szerepétől, az viszont eszében sincs, hogy nyugdíjba menjen, jelenleg elfoglaltabb, mint valaha.

A színész a People-nek árulta el, hogy még sosem élvezte jobban a filmezést, mint most, közel 81 évesen, noha a pályája elején álmodni sem mert arról, hogy kasszasiker-filmek főszereplőjeként látja majd viszont magát a mozivásznon.

Sosem gondoltam volna, hogy vezető színész leszek. Igazából csak abban reménykedtem, hogy meg tudok élni színészként, és nem kell mellékállást vállalnom, hogy kiegészíthessem a jövedelmemet. Úgy gondolkodtam, már akkor is szerencsés leszek, ha egy átlagos tévésorozatban kapok egy karakterszerepet

– mondta a lapnak Ford, aki nem is tévedhetett volna nagyobbat: több mint ötvenéves színészi pályafutása alatt olyan franchise filmsorozatokban szerepelt, mint a Star Wars és az Indiana Jones, amelyek világszerte közel 10 milliárd dolláros bevételt hoztak, jövőre pedig a Marvel-univerzum szereplőjeként is bemutatkozik a nézőknek.

Kapcsolódó
Az Indiana Jones és a sors tárcsája lesz a filmsorozat leghosszabb darabja
Hányan fognak a vetítés alatt kiszaladni a mosdóba?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik