Szórakozás

Bizarr rituálét tart Csonka András minden alkalommal, ha vissza kell fordulnia valamiért a lakásába

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A szertartás szerves része a küszöbköpködés is.

A Gyertek át! legutóbbi adásában Csonka András, Puskás Peti, Kovácsovics Fruzsina, Kamarás Norbi, Curtis, Tokár Tamás, Szabados Ágnes és Fekete Pákó voltak a házigazda, Sebestyén Balázs vendégei.

A hírességek szokás szerint csapatokban játszottak, az egyik feladatban azt kellett eltalálniuk, kiről szólhat egy aktuálisan elhangzott történet a másik csapatból.

Ha otthon felejt valamit, és vissza kell szaladjon érte, van egy ötperces rituáléja, amit mindig megcsinál. Ülve elszámol húszig, tükörbe kell nézzen többször, meg kell köpdösnie a küszöböt. Nem mer semmit kihagyni, mert ha valamit kihagy, akkor elszáll a szerencséje

– hangzott a történet, melynek főszereplőjét Fekete Pákónak kellett megneveznie.

A médiaszemélyiség a csapattársai tanácsára azt felelte, Csonka Andrásról szólhat a sztori, bár hozzátette, egyébként nem tudja elképzelni róla.

A válasz helyes volt, mire a színész elmagyarázta, hogyan alakult ki nála ez a különös szokás.

Én már nem merek találkozni senkivel, mindenki hozzátesz valami hülyeséget az előzőhöz. Úgy indultam, hogy csak tízig számoltam, azt mondta a másik, hogy »hülye vagy? Húszig kell!« Jó, húszig számolok. Legközelebb: »te normális vagy? Hát köpjél a küszöbre!« Már tovább tart a visszamenetelem, mint az egész dolgom

– magyarázta Csonka, akivel előfordul, hogy háromszor kell visszafordulnia valamiért, ami háromszor öt percet jelent.

A teljes adást ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik