Szórakozás

Singh Viki az exéről: Bántalmazott, megvert, megalázott, és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim

SuperTV2
SuperTV2
Nyolc évig tartó toxikus párkapcsolatáról beszélt az énekesnő.

Singh Viki új dala, az Érted élek kapcsán beszélt arról, hogy éveken át élt egy olyan kapcsolatban, amely mérgező volt a számára, mégsem tudott kilépni belőle.

Nekem is volt toxikus párkapcsolatom. Mondhatni, az életem legnagyobb szerelmei mérgező férfiak voltak, egy picit ezt is írtam ki magamból. Az egyikre nyolc év ment el az életemből. Négy évig nem tudtam kilépni belőle, a következő négyben pedig nyalogattam a sebeimet, és egyszerűen senkit nem tudtam beengedni az életembe, mert még mindig ebbe a fiúba voltam szerelmes. Hozzáteszem, ő engem bántalmazott, megvert, megalázott, és ennek ellenére nem múltak el az érzéseim. Az a helyzet volt, amikor a nő lemegy egy olyan szintre, ahol megverik, és utána még ő könyörög, hogy ne hagyják el. Akkor nem értékeltem magam annyira, hogy kilépjek ebből. De ne félj, most már nincs ilyenről szó!

mondta el az énekesnő a Borsnak.

Végül sikerült lezárnia a párkapcsolatot, és megismerkedett egy másik férfival. „A volt párom még azután is többször könyörögött, hogy kezdjük újra, de attól fogva képtelen volt elviselni a tudatot, hogy engem valaki más megcsókolt és átölelt, mert annyira erős volt benne a birtoklási vágy. Emiatt szerencsére nem tudtuk folytatni” – idézte fel, és hozzáfűzte: ez a kapcsolat olyan volt számára, mint a drog, mivel megtapasztalta, milyen érzés, ha valakinek ő mindene, a világ közepe. Még akkor is, ha teljesen leépítette az önbecsülését, miközben azon dolgozott, hogy megfeleljen a férfinak.

Mint mondja, ma már nem menne bele egy hasonló kapcsolatba, és képes azonnal felismerni ezt a férfitípust.

Az előző párom teljesen megváltoztatta a férfiakhoz való viszonyomat. Megmutatta, hogy lehet valaki egyszerre jó pasi és normális férfi. Azóta szóba se állnék olyan emberrel, aki leépít, azonnal megérzik a szenzoraim ezt a típust. Volt mostanában egy randim, ahol rögtön kiszagoltam, hogy a pasi toxic, elkezdte lenyomni a nőiességemet, elvenni az önbizalmamat bizonyos beszólásokkal. Egy nárcisztikus, önbizalomhiányos beteg ember, aki gyakorlatilag azért használja a nőket, hogy a saját egóját építse. Úgy küldtem el a fenébe, hogy közben elegáns maradtam. Megmondtam neki, hogy: »Figyelj, szerintem nem egymást keressük, én ezt itt nem szeretném tovább hallgatni és ne haragudj, de dolgom van…«

Ajánlott videó

Olvasói sztorik