TV2
Szórakozás

Felhagyott az énekléssel és külföldre költözött a Sztárban sztár leszek!-es Krizsán Lili

Azt mondja, élete legjobb döntése volt, hogy útnak indult.

Krizsán Lili, a Sztárban sztár leszek! második évadának egykori versenyzője a Borsnak nyilatkozott. Kiderült, hogy az énekesnő elhagyta Magyarországot, és Ausztriába költözött, ami a lelki állapotára is jól hatott. „Amikor kiléptem az utcára, nem éreztem jól magam, mindig hatalmas megfelelési kényszer volt bennem, folyamatosan szorongtam. Itt minden megváltozott. Nem érdekel, hogy áll a hajam, mi van rajtam. Tudok mosolyogni, és ezt az emberek mindig viszonozzák” – kezdte, majd elárulta: régóta foglalkoztatta már a változás gondolata.

Nem éreztem jól magam otthon, vágytam arra, hogy kiszabaduljak a nagyvilágba. Nagyjából nyolc éve kezdtem el a zenével foglalkozni, egyre jobban érett bennem a gondolat, hogy más irányba kellene indulnom. Rengeteget gondolkodtam, mi érdekel még, de rájöttem, csak az fontos, hogy boldog legyek. Mérlegeltem mindent csakúgy a zenével, mint az életemmel kapcsolatban, és arra jutottam, stabil életet kell biztosítani magamnak. Most a zene kicsit mellékvágányra került, elindultam a boldogság felé, és azt csinálom, amit szeretek.

Úgy érzi, mindent megtett azért, hogy sikeres legyen, ennek ellenére nem indult be úgy a zenei karrierje, ahogy azt eltervezte és szerette volna.

Sokáig vártam, hátha lesznek felkéréseim, de nem voltam elégedett. Erre pedig nem tudtam alapozni, be kellett látnom, hogy egyelőre el kell engednem, mert egész életemben szenvednék emiatt. Miközben ott volt előttem egy másik út, amit ha elkezdek szépen építeni, és látom magam előtt a céljaimat, lehet egy stabil életem, amibe később simán visszatérhet a zene is.

Krizsán Lili élete legjobb döntésének tartja a költözést, egyelőre honvágya sincs. Azt mondja, soha nem érezte ilyen jól magát a bőrében.

Hétköznapi emberként élem az életemet, dolgozom, nagyon szeretem a munkámat. Vannak zenei terveim is, de még kevés ideje vagyok kint, így nem kezdtem el ezzel foglalkozni. (…) Hosszú távra tervezek, mert végre megtaláltam a helyemet. Élem az életem boldogan, és bár még ki kell alakítanom a baráti körömet, így is minden szuper. Járom a hegyeket, kirándulok a természetben, jövök megyek folyamatosan, minden megvan, amire szükségem van.

Ajánlott videó