Szórakozás

Nyugodtan szexelhet bárkivel a barátnője, amíg a férfi dolgozik – egy feltétellel

Egészen különleges ötlettel állt elő a 36 éves brit.

Matt 36 éves brit férfi, akivel már előfordult, hogy megcsalták. Ez volt az egyik oka annak, hogy jelenlegi párjának, a 31 éves Zoénak kapcsolatuk elején – amikor még csak pár hónapja jártak együtt – felvetette, hogy nyugodtan legyen hűtlen hozzá.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy Matt elmegy dolgozni, közben Zoe valakivel megcsalja. És a férfi egyáltalán nem haragszik rá emiatt.

Mattnek egyetlen kérése volt csupán: a légyottokról készüljenek fotók, videók, amiket ő látni szeretne. Így tulajdonképpen ő is részese az eseményeknek.

A férfi egy YouTube-ra készült sorozatban elmondja, így olyan, mintha privát pornócsatornája lenne. Matt ötlete sokszorosan bevált: ő nem féltékeny, mert nem a háta mögött történnek a dolgok, és Zoe is elégedett a helyzettel.

Annyira, hogy az ötlet nyomán a nő saját OnlyFans-csatornáját is elindította, ahol mások is hozzájuthatnak az erotikus tartalmakhoz.

Zoe felvetette, hogy Matt is nyugodtan csalja meg, a férfi eleinte vonakodott, de most már a pár együtt jár swinger klubokba, ahol másokkal is kedvükre szexelhetnek.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik