Szórakozás

Hajdú Péter: Mindenkinek kínos, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest

Neményi Márton / 24.hu
Neményi Márton / 24.hu
Elmondta a véleményét a Sztárban sztár zsűrijéről.

A Frizbi legutóbbi részének vendége Köllő Babett volt, akit többek között a Sztárban sztár leszek! egyik mestereként ismerhetnek a tévénézők. A beszélgetés során a zsűrizésről is szó esett, Hajdú Péter is kifejtette a véleményét a témában. „Nagyon sok múlik azon, hogy kikből áll a zsűri” – mondta, majd arról beszélt, szerinte a fiatalok helyett inkább olyan embereknek kéne zsűriznie a Sztárban Sztár műsorában, mint például Geszti Péter és Mester Tamás.

Bosszant, hogy egy Geszti például nincs a zsűriben, vagy a Mester Tomi

idézi Hajdút a story.hu. A tévés szerint a fiatal előadók méltatlanok ahhoz, hogy az idősebb generáció művészeit kritizálják.

Mindenkinek kínos szerintem, ha egy huszonéves elkezd zsűrizni egy tapasztaltabb, jóval nagyobb énekest. Én tudom, hogy ez a show-biznisz, de ez mindenkinek kínos.

Véleménye szerint ez olyan, mintha ő a Riporter kerestetik című műsorban Friderikusz Sándort bírálná, holott a nyomába sem ér.

Név szerint is megemlítette a Sztárban sztár legutóbbi évadának egyik ítészét, Marics Petit.

Azt gondolom, hogy a Marics Petinek is ott lett volna a helye a szereplők között. És mondjon valami baromi jó dumát neki a Bochkor Gábor! Ott van a nyeretlen kétéves húszévesen? Ne emiatt nézzük, menjen versenyzőnek, főleg egy ilyen típusú műsorba.

Erre Köllő Babett megjegyezte, hogy ez már megtörtént, hiszen az előző évadban szereplőként volt jelen az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik