Szórakozás

Elliot Page titkos románcáról vallott egy színésznővel, akinek akkoriban volt pasija

Theo Wargo / Getty Images
Theo Wargo / Getty Images
A színész a memoárjában számol be a részletekről.

Elliot Page is beállt azon hírességek sorába, akik memoárt írtak az életükről. A színész Pageboy című könyve hamarosan megjelenik, de pár részlet már kiszivárgott belőle. Például az, hogy Page állítása szerint korábban (2014 környékén) kavart Kate Marával, mialatt a színésznő Max Minghellával volt együtt.

Az első személy, akibe beleszerettem, miután összetörték a szívem, Kate Mara volt. Neki akkoriban volt barátja, a kedves és tehetséges Max Minghella

áll a People által közzétett részletben.

Minghella állítólag támogatta barátnőjét abban, hogy felfedezze Page iránti érzelmeit. A szerző azt írja, Mara egyszer azt mondta neki: „Soha nem gondoltam volna, hogy egyszerre két emberbe tudok szerelmes lenni, de most már tudom, hogy képes vagyok rá”.

Ez közvetlenül azután történt, hogy melegként coming outoltam, ami a felfedezések és a szívfájdalmak időszaka volt. Úgy gondolom, hogy a kapcsolatom – vagy bárminek is nevezzük azt, ami köztünk volt Kate-tel – nagyon jól példája annak a dinamikának, amibe folyton belekerültem. Mindig olyan emberekbe zúgtam bele – szerintem ez sokaknak ismerős lehet –, akik nem teljesen elérhetők. Ennek van egyfajta biztonsága, magasságai és mélységei, aztán elmúlik. Azt hiszem, ez határozottan egy minta az életemben

– fogalmaz Page, majd az írja, Marával még mindig közel állnak egymáshoz.

Azt hiszem, az egymás iránt érzett szeretetünk és törődésünk nagyon különleges. Különálló attól az intimitástól, amiről írok.

Mara és Minghella egyébként 2014-ben, négy év randizás után szakítottak. Page 2018-ban házasodott meg, majd három év múlva elvált.

GP Images / WireImage / Getty Images Elliot Page (akkor még Ellen Page-ként) és Kate Mara egy filmbemutatón 2017-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik