Szórakozás

100 napig csak McDonald’s-os ételeket evett, hogy lefogyjon

De sikerült?

Egy nashville-i (Tennessee) férfi száz napon keresztül csak McDonald’s-os ételeket evett.

Az 57 éves Kevin Maginnis nem az idejével akart spórolni, nem is akciós gyorskaják miatt döntött így: egy speciális diéta volt az oka, hogy csak burgereken és sült krumplin élt.

Elhatározta, hogy bármit ehet, amit meg tud rendelni a gyorsétteremből (desszertet is), mindössze az alábbi szabályokat tartotta szem előtt:

  • a megrendelt ételeknek csak a felét eheti meg,
  • csak napi három alkalommal étkezhet (délelőtt-délután semmi nassolás),
  • és cukrozott üdítőket nem ihat, csak vizet.

Az eredmény: 26 és fél kilót fogyott, és állítása szerint a koleszterinszintje is csökkent.

Féltávnál, azaz 50 nap után Kevinhez csatlakozott felesége, Melody is, ő hasonló diétával 40 nap alatt 17 kilót fogyott. A férfi azt mondja, sokan károsnak, egészségtelennek tartják ezt a módszert, de ő remekül érzi magát.

Maginnis napi szinten dokumentálta a fogyókúrát, a TikTokon számolt be az eredményekről 87 ezer követőjének. Íme az utolsó napi videó, a mérlegelésről.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #halfmaccoaching #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonalds #100day #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 ♬ The Final Countdown

A férfi azt mondja, a speciális gyorskajás fogyókúrát nem folytatja ugyan, de hogy sikerüljön tartania a formáját, mostantól minden ételnek csak a háromnegyedét eszi majd meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik