Szórakozás

Terhes transznemű férfi szerepel a brit Glamour címlapján

A Pride-hónap alkalmából.

A brit Glamour magazin júniusi számának Logan Brown van a címlapján, aki transznemű férfiként esett teherbe nembináris partnerétől. Története a glamour.hu-n is megjelent röviden, ebből az derül ki, hogy Brown egy reggel furcsa érzésre ébredt fel.

Elvégeztem egy terhességi tesztet, és pozitív lett. Egy ideig nem kaptam tesztoszteront néhány egészségügyi probléma miatt. Olyan volt, mintha az egész világom megállt volna. Hogy minden, az egész férfiasságom, amiért olyan sokáig és olyan keményen dolgoztam, mintha teljesen eltűnt volna

– vallotta meg a férfi, aki hosszas mérlegelés után párjával együtt úgy döntött: megtartják és felnevelik közös gyermeküket.

Brown azért nem szerette volna elvetetni a gyermekét, mert tudta, hogy ez egy soha vissza nem térő lehetőség az életében. A terhessége nem jelentett egyet azzal, hogy nőként kell tekintenie magára, ő továbbra is egy férfi, aki biológiailag képes arra, hogy szüljön.

Egy nagyon összetartó családban nevelkedtem, ezért egy queer kapcsolatban világra hozni egy gyermeket a lehető legjobb érzés. Úgy érzem, hogy képesek leszünk szeretni és értékelni egymást, így a lányom abban a tudatban nőhet fel, hogy mindig szeretik és elfogadják őt, bármilyen is legyen ő. Azt hiszem, hogy ez nagyon fontos dolog

– nyilatkozta a magazinnak.

Logan Brown és párja gyereke, Nova azóta világra jött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLAMOUR Hungary (@glamourhungary) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik