Szórakozás

Egy vagyont keres a vetkőzéssel az OnlyFans-sztár, de másnak nem ajánlja

Azok a képek soha nem fognak eltűnni.

Az OnlyFans nem mindenkinek való – állítja Laura Lux, aki 17 éve él abból, hogy vetkőzik.

A Texasban élő ausztrál modell cikket írt a Business Insiderre, amelyből kiderül, hogy került ebbe az iparágba, és hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznie.

Lux vidéki ausztrál településen nőtt fel, nem volt könnyű gyerekkora, iskolai és egyéb zaklatások közepette nőtt fel. Az első találkozása a vetkőzéssel 18 éves korában volt, amikor belépett egy sztriptízbárba, és lenyűgözte a táncosok ruhája. Úgy érezte, ez a legjobb hely, ahol valaha járt.

Ő maga is belekezdett, akkor még a MySpace oldalon, ahol komoly követőbázisa lett, miután profi fotókat posztolt magáról. A Patreonon már előfizetőket gyűjtött, mellette a Snapchaten is jelen volt, míg végül 2018-ban mutatták meg neki az OnlyFanset.

Azt mondja, úgy kezeli, mint egy hagyományos munkahelyet: íróasztalnál dolgozik, és igyekszik reggel 9 és délután 5 között végezni a munkáját. Ami a fizetését illeti: nagyjából 30 ezer dollárt (10 millió forint) keres havonta, de volt már közel 100 ezer dolláros (33 millió forint) hónapja is.

Laura Lux mégsem ajánlja, hogy bárki belekezdjen, és nem csak azért, mert sokan negatív jelzőkkel illetik azokat, akik így szereznek bevételt.

Neki szerencséje volt, mert már volt egy jelentős követőbázisa (az Instagramon 2,1 millió rajongója van), de mint mondja:

az online szexmunkát könnyű pénzként tüntetik fel, pedig nem az. Kemény munka pénzt keresni az OnlyFans-en.

De ennél van egy fontosabb ellenérve is azoknak, akik ilyesmiben gondolkodnak: ha egyszer valaki feltesz magáról egy meztelen képet, azt már nem fogja tudni eltüntetni: „valamit törölhetsz, de az internetről soha nem tudod igazán levenni. Szóval, ha nem vagy biztos benne, hogy szeretnéd, hogy ilyen fotók és videók legyenek rólad, ne tedd meg.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

laura lux 🪐 (@darthlux) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik