Szórakozás

ByeAlex Ganxsta Zolee-ról: Általában nem reagálok az ilyen celebugatásokra, de ez túlmegy egy határon

Varga Jennifer / 24.hu és TV2
Varga Jennifer / 24.hu és TV2
A rapper a minap Ábrahám Róbert műsorában poénkodott azon, hogy az énekes állítólag egyszer pánikrohamot kapott a tömegtől egy koncertje előtt.

Csütörtökön jelent meg Ábrahám Róbert YouTube-csatornáján egy műsorrészlet, melyben Ganxta Zolee azt állította, ByeAlex egyszer azért nem volt hajlandó fellépni, mert a színpadon muskátlik voltak. Elhangzott továbbá az is, hogy amikor egy alkalommal egymás után léptek fel, az énekes pánikrohamot kapott a rá váró tömeget látva, és nem akart felmenni a színpadra. A többi vendéggel, köztük Dopemannel mindezen jót is nevettek.

ByeAlex péntek délután a közösségi oldalán reagált az elhangzottakra, hosszú posztban foglalta össze gondolatait.

Először is azon nyomban leszögezném: ezek nem igazak, ezek a Ganxta Zolee által kitalált hazugságok! Soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot, soha ehhez hasonló dolgok nem történtek velem! Imádom a koncertjeinket, szeretem, ami ott történik. Aki eljár velünk szórakozni és látott már engem a barátaimmal zenélni, az biztosan tudja, hogy bármekkora is legyen egy adott koncerten a tömeg, mi mindig igyekszünk a legnagyobb bulit csinálni!

– kezdte posztját az énekes.

Én azt hittem, hogy a Ganxta Zolee-nak ennél több esze van! Bemegy egy ilyen netes műsorba a Dopemannel, és tényleg én vagyok a téma? Nem elég érdekes sem ő, sem a Dopeman együtt, hogy ne rajtam nevetgéljenek, és ne rólam menjenek ilyen kamu hazugságok? Általában nem reagálok az ilyen celebugatásokra velem kapcsolatosan, de ez túlmegy egy határon, mert hogy az én egészségügyi állapotom kapcsán tesz egy kijelentést, amely NEM IGAZ! Zoli, ezt mégis hogy? Miért? Én ennél téged többre tartottalak. Ez mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt?

ByeAlex a bejegyzésében kiemelte: a pánikroham nagyon komoly dolog, majd számon kérte a műsor résztvevőit, valóban helyes reakció volt-e a részükről egy betegségen nevetni.

Én a dalaimon kívül ilyen pszichés dolgokról sosem beszéltem újságírónak. Te bemész és az én pszichés állapotomról hazudozol? Ez mi? Meg olyanokat mondasz, hogy nem való nekem közönség? Fater: akkor nem kell mosolyogni meg jópofizni a backstage-ben! Mert ugye ez történt legutóbb, egy éve Nyíregyházán. Beszélgettünk, sztorizgattunk, iszogattunk. Én nem gondoltam, hogy mi ilyen rosszban vagyunk, hogy aztán bemész egy ilyen clickbait műsorba és engem szapulsz, rólam gyártasz anekdotákat. Nevetgéltek én rajtam? Olyanokat állítva, hogy én anno Bánkon azért mondtam le egy koncertet, mert muskátli volt a színpadon? Miről beszéltek, gyerekek?! Konkrétan színpad nem volt, amire a cuccainkat fel tudtuk volna tenni, akkora szerződésszegés volt, mint a Jupiter! Ennyire értetek ti a “»szakmánkhoz«?

Az énekes hozzátette: szerinte azért nincs ma már értéke az ismertségnek, mert „még az olyan egykori menő arcok is, mint Dopeman vagy Ganxta Zolee beülnek különböző műsorokba, hogy nénisen röhörésszenek és szapuljanak másokat”.

Sajnálom Zoli, hogy ilyen vagy. Sajnálom azt is, hogy ezt kell posztolnom rólad. Te nem a döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica. Ja, igen: próbáltalak hívni mielőtt ezt leírtam, de kinyomtál

– zárta sorait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik