Szórakozás

Hien hazatért Magyarországra, hosszú távon háromlaki életet szeretne kialakítani

TV2
TV2
Ezúttal több hónapra marad, azt is elárulta, hogy miért.

Hien a Megasztár negyedik szériájában tűnt fel 2008-ban, ami után szépen ívelt felfelé a zenei karrierje. 2015-ben úgy döntött, az Egyesült Államokba megy továbbtanulni. A most 29 éves énekesnő nemrég visszatért Magyarországra, az okokról pedig a Story magazinnak mesélt.

Minden évben hazajövök Magyarországra elsősorban azért, hogy meglátogassam a szeretteimet. Idén azonban több hónapig is itthon leszek, félrevonulok új lemezanyagot írni, és a Madách Színház SIX című koncertmusicaljében is fogok játszani, amit már nagyon várok.

Nem ez lesz Hien első színházi szerepe, nyolc éve a Budapesti Operettszínház Miss Saigon című musicalében a főszereplő Kimet alakította.

Amikor Amerikában vagyok, nagyon hiányoznak a szeretteim, a virágoskertünk, a termálfürdők, a töltött káposzta és a bodzaszörp, de amikor Magyarországon vagyok, az a rossz, hogy nincsenek velem az ottani barátaim, a macskám, akire most egy barátom vigyáz. Ilyenkor hiányoznak a bulik, a szobanövényekkel teli nappalim, a környék, ahol lakom és az utcazene.

Az énekesnő hazatérése egyelőre nem végleges, erről így nyilatkozott:

A következő években kétlaki életet, vagyis most már Vietnámmal együtt háromlaki életet szeretnék kialakítani. Terveim szerint a teleket Vietnámban fogom tölteni, a nyarakat pedig itthon, az év többi részét azonban az Egyesült Államokban.

Hosszabb távú terveiről is mesélt: 10 év múlva szeretne még többet énekelni és zenélni, és azt se bánná, ha addigra megházasodna és családot alapítana. „Szeretnék jószívű, nyitott és innovatív maradni, és ha lesz lehetőségem rá, minél több jótékonysági programban részt venni” – mondta el Hien.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik